Robbie Lawler protiv Neil Magnya na eventu gde se bori Aleksandar Rakić!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC Fight Night koji se održava 29 avgusta dobija još jednu fenomenalnu borbu. U pitanju je duel u velter kategoriji između dva iskusna ratnika, Robbie Lawlera i Neil Magnya.

Robbie Lawler i Neil Magny FOTO: MMA Junkie

Prvobitno je planiran meč Neil Magnya i Geoff Neala ali je desetoplasirani borac velter kategorije primoran da otkaže nastup zbog zdravstvenih problema koji su ga zadesili. UFC je ekspresno našao zamenu u vidu iskusnog Robbie Lawlera koji nam uvek ponudi meč za pamćenje, još u kombinaciji sa Neil Magnyem verujem da će biti pravi potez.

Neil Magny je u nizu od dve pobede. „Kapiten Elevation Fight Team-a“ je savladao dva dobra boraca u mečeve je ušao kao autsajder (Jingliang Li i Anthony Rocco Martin). U koliko u oktagon prenese formu iz predhodna dva meča, Magny ima čemu da se nada u ovom duelu.

Robbie Lawler je jedan od najvećih ratnika koje je video ovaj sport. Poslednji nastup imao je još avgustu 2019. kada je poražen od Colby Covingtona. „Ruthless“ je u nizu od 3 poraza (Dos Anjos, Askren, Covington) i ova pobeda mu je neophodna.

Ovaj događaj se održava 29. avgusta u Las Vegasu u UFC Apex centru. Prvobitno planirana glavna borba između Zabita Magomedsharipova i Yair Rodrigueza je otkazana, pa je sve izvesnije da će Aleksandar Rakić i Anthony Smith predvoditi ovaj događaj koji se održava uskoro.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime