SADA I ZVANIČNO! Darko Stošić potpisao novi ugovor sa KSW, nastupa u februaru!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Njabolji srpski MMA borac teške kategorije Darko Stošić (19-6, KSW 6-1) potpisao je novi ugovor sa vodećom evropskom MMA promocijom KSW.

Darko Stošić

Od dolaska u KSW promociju Darko Stošić je izrastao u jednu od najvećih zvezdi, a ovo će mu biti treći po redu ugovor sa najjačom evropskom promocijom. Darko je od dolaska u KSW promociju zabeležio 6 pobeda i samo 1 poraz od Phil De Friesa u borbi za titulu.

Darko Stošić nokautirao Michal Kitu

Sa samo 7 nastupa oborio je rekord po broju osvojenih bonusa za „nokaut večeri“, gde je sakupio čak 5 bonusa od 6 pobeda koje je ostvario u KSW. Na listi je pretekao legendarnog Mameda Khalidova koji je skupio isto bonusa kao i Darko ali u 27 borbi koliko ih je odradio u KSW promociji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KSW (@ksw_mma)

Stošić će nastupiti na velikom KSW EPIC događaju 24. februara u Gliwicama gde će KSW promocija proslaviti svoj 20. rođendan. Ime njegovog protivnika znamo, ali još uvek ne smemo da vam otkrijemo. Možemo samo da kažemo da se radi o ozbiljnom borcu koji dolazi iz jedne od najboljih svetskih promocija i debitovaće u KSW! Na istom događaju gledamo i Ivana Erslana (13-3) u borbi protiv Bogdana Gnidka (10-1).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KSW (@ksw_mma)

Čestitamo Darku na novom ugovoru i jedna čekamo novu borbu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime