Satoshi Ishii otkazao nastup na SBC 29! Uverić dobio protivnika iz Gane!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Na žalost svih ljubitelja MMA sporta u regionu, duel u teškoj kategoriji između Satoshi Ishiia i talentovanog Marka Petkovića je otkazan.

Satoshi Ishii i Marko Petković otkazano

Satoshi Ishii je pozitivan na covid-19 virus pa je bio primoran da otkaže nastup na SBC 29 koji se održava u subotu 7.11.2020 u Novom Sadu. Ovu vest potvrdili su iz Serbian Battle Championship organizacije na društvenim mrežama. Zamenski protivnik za Marka Petkovića se još uvek traži.

Jedna dobra vest kada je u pitanju SBC 29. Nemanja Uverić koji je ostao bez prvobitnog protivnika Adetola Pelu koji je bio promoran da otkaže nastup, dobio je ime svog novog protivnika. U pitanju je debitant u oktagonu Majidu Suleman Jababu. Momak koji dolazi iz Gane i ima iskustva u amaterskom i profesionalnom boksu. Ispred sebe će imati iskusnog Nemanju Uverića koji je u nizu od 3 pobede.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

SBC 29 Revenge Nemanja Uverić vs Majidu Suleman Jababu Novi protivnik za svima dobro poznato ime domaće MMA scene, Nemanju Uverića! Nažalost, kao što je i objavljeno, opasni nigerijski profesionalac iz Londona, Pelu Adetola, bio je primoran da otkaže učešće na vrhunskom SBC 29 Revenge spektaklu u Novom Sadu 07. novembra. Međutim, opasni nokauter iz Subotice dobio je novog protivnika, koji dolazi sa afričkog kontinenta, preciznije iz Gane, iz grada Akre – Majidu Suleman Jababu! Reč je o vrhunskom atleti sa odličnim fizičkim predispozicijama, sa iskustvom u amaterskom i profi boksu! Opasni udarač iz Gane pokušaće da se u najboljem svetlu pokaže u profesionalnom MMA sportu, na prestižnoj internacionalnoj sceni mešovitih borilačkih sportova, protiv iskusnog Nemanje Uverića! Očekuje nas fantastičan meč između dva vrhunska udarača, na istorijskom SBC Revenge spektaklu, koji će nam pružiti priliku da uživamo u MMA borbama svetske klase!

Објава коју дели Serbian Battle Championship (@serbianbattlechampionship) дана

SBC 29 se održava 7 novembra u Novom Sadu a predvodi ga borba za titulu šampiona velter kategorije između Vladislava Kancheva i Bojana Veličkovića. Očekuje nas zanimljiv event.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime