Još samo 4 dana do SBC 29! Pogledajte fight card!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Još samo 4 dana ostala su do najvećeg događaja Serban Battle Championship promocije. Novi Sad će ugostiti velika imena iz regiona ali i sveta kada je u pitanju MMA.

Serbian Battle Championship

Glavna borba večeri je borba za pojas velter kategorije gde se bore aktuelni šampion Vladislav Kanchev i prvi srpski UFC borac Bojan Veličković. Meč koji se takođe se nestrpljenjem očekuje je još jedan duel u velter kategoriji gde će se boriti jedan od najvećih potencijala srpskog i balkanskog MMA, Stefan Negucić i opasni brazilac Gian Siqueira koji važi za jednog od najboljih velteraša u Južnoj Americi i Brazilu.

U Novi Sad dolazi i borilačka legenda Satoshi Ishii koji će rukavice ukrstiti sa članom Sekutora Markom Petkovićem. Slobodan „Limp“ Maksimović će se boriti protiv brazilskog borca Sergio Santosa u zanimljivom okršaju u lakoj kategoriji. Bivši SBC šampion Nemanja Kovač takođe nastupa na ovom događaju. Kovač se bori protiv iskusnog Ivana Vladimira u catch weight kategoriji do 80 kg. Priliku da nastupi na SBC dobio je i jedan od najvećih potencijala Familiy Fight Teama iz Novog Sada, Nikola Egić koji će do prve profesionalne pobede pokušati da dođe protiv Milana Stanojkovića.

Iskusni Nemanja Uverić je ostao bez protivnika nakon što mu je britanac Adetola Pelu otkazao nastup. Videćemo ko će biti zamena za Pelua i protiv koga će se Uverić boriti. Još jedan mladi borac iz Family Fight Teama nastupiće na SBC-u. Nakon pobede nad Stanislavom Krofakom, Jovan Zdelar se bori sa Radetom Novkovićem. Očekuje nas zanimljiv SBC 29 7. novembra u Novom Sadu.

  • Vladislav Kanchev vs. Bojan Velickovic – za titulu velter kategorije
  • Gian Siqueira vs. Stefan Negucić
  • S. de Jesus Santos vs. S. Maksimović
  • Satoshi Ishii vs. Marko Petković
  • Nemanja Uverić vs. još uvek nepoznat protivnik
  • Jovan Zdelar vs. Rade Novakovic
  • Ivan Vladimir vs. Nemanja Kovač
  • Milan Stanojkovic vs. Nikola Egić
  • Marko Đorđević vs. Benjamin Šehić

Zapratite TRIANGLE TV na Instagramu i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

  1. Drago mi je dasu odlučili dovesti boks na Balkan i promovirat ga jer mi spadamo (naš regjon) u sportske nacije i narode, ja kada sam bijo mladić moa generacija se takmičila koće više sklekova uraditi i ko ima veći trokut na leđima dog danas mnogi mladi se takmiče koće veću crtu povuči ili više popiti, smatram da država, firme, fabrike organizacije, televizija i mnogi faktori društva bi trebali više posvetiti pažnje i sretstava jer toje koliko god koštalo jeftinije nego lječiti malade ljude od droge i alkohola a da ne govorim o ljekovima, za sveukupno dobro treba se malo više ulagati i u boks koji može biti i promotor jednog naroda i nacije sjećam se kada je Mate parlov osvojio titulu, Beneša Cikotića i mnogih koji su pali u zaborav jer ne donose pare i zaradu štoje nažalost danas prva stvar pare pa ostalo!!!!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime