SBC 29 sve jači: Stefan Negucić debituje na SBC protiv Siqueire!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Polako se popunjava fight card za SBC 29 koji je nikad jači. Kao što znamo, event predvodi borba za titulu šampiona velter kategorije između šampiona Vladislava Kancheva i prvog srpskog UFC borca Bojana Veličkovića. SBC 29 dobija još jednu vrhunsku borbu u velter kategoriji u pitanju je duel Stefana Negucića i Gian Siqueire.

Stefan Negucić (7-0) je jedan od najvećih potencijala na Balkanu. Da nije imao probleme sa povredama, ko zna gde bi bio sada ovaj momak, ali nikada nije kasno. Svoj poslednji nastup imao je još 2018. kada je pobedio Daniela Wolaka na CFL u Beogradu. Stefan je nedavno promenio tim i pridružio se Sekutor Akademiji a sada je pred njim meč karijere. Neporaženi borac iz Beograda pobedom nad Siqueirom ebi krči put ka velikim pozornicama i organizacijama, a mi se nadamo da će u tome i uspeti, ovaj momak obećava!

Neće imati ni malo lak zadatak, ispred sebe ima opasnog borca iz Brazila Gian Siqueiru (18-4). Siqueira ima već dva nastupa na SBC-u. U poslednjem je pobedio svog zemljaka Eri Silveiru i naneo mu prvi poraz u karijeri. Izuzetno agresivan borac, odlično podkovan u svim segmentima borbe. Predstavlja čuveni Astra Tim iz Brazila, odakle dolaze veliki svetski borci. Evropska publika imala je priliku da ga upozna na M-1 Global gde se borio sa domaćim borcem, iskusnim Alexander Butenkom od koga je izgubio podeljenom sudijskom odlukom, sa kojom se 90% ljudi koji je gledalo meč nije složilo. Odlično uparivanje od strane SBC organizacije, ovaj Srpsko-Brazilski duel obećava!

ZAPRATITE TRIANGLE TV I BUDITE U TOKU SA DEŠAVANJIMA U MMA SVETU!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime