Adesanya ne želi da pruži revanš Costi: „Sumnjam da ću ga ikada više sresti!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Dugo smo čekali UFC 253 i čuveni duel israela Adesanye i Paula Costa. Mnogi su mislili da će brazilac uspeti konačno da nanese Adesanyi prvi poraz u karijeri, ali ništa od toga. Costa nije bio ni blizu toga. Slobodno možemo reći da mu je Adesanya održao čas borbe i pokazao celom svetu da nije slučajno tu gde jeste.

Israel Adesanya i Paulo Costa

Nedugo nakon duela Costa je krenuo ponovo u akciju i počeo da proziva Adesanyu u nadi da će uspeti da dobije revanš, ali izgleda da od toga neća biti ništa. Šampion srednje kategorije je u razgovoru za MMA fighting izjavio kako je njegova prča sa Cotom završena:

Da budem iskren, mislim da ga više nikad neću sresti. Biće to nešto kao Conor McGregor i Jose Aldo. Najbolje mu je da odustane od toga.

Objasnio je Adesanya da je on doživeo sličnu situaciju kada ga je na Gloryu nokautirao Costin zemljak, Alex Pereira:

Ja sam izgubio borbu, nokautirao me jedan od njegovih zemljaka. Znate li šta je zanimljivo u celoj situaciji? Taj tip me je nokautirao i on od tada me celo vreme još uvek proziva. Ko je tu pravi pobednik? A znate li zašto? Zato što se ne hvatam za to, ne trebam da se vraćam na takve borbe. Izgubio sam, naučio sam važnu lekciju i shvatio kako trebam ostati iskren prema sebei i veran onome što jesam i da ne treba da slušam ono što mi drugi govore. U stvari zahvalan sam da mi se to dogodilo i nemam potrebu uzvratiti mu za to. To je prošlost!

Prokomentarisao je Adesanya Pereirin potencijalni prelazak u MMA i UFC i njihov  meč možda u budućnosti u jednom trenutku:

Čak i da Pereira dođe u UFC i ja ga nokautiram, to neće izbrisati ono što se dogodilo. Moraš takve stvari da prihvatiš i da kreneš dalje to je  savet koji dajem Paulu. Nećeš ovo nikad uspeti da poništiš. Čak i da nekim čudom i radnom etikom dođe do nove prilike, on ne može sam sebe odj**ati. Razumete li? Uradio sam mu to što sam mu uradio i osramotio ga. Na njemu je da to prihvati i shvati da njegova usta pišu čekove koje njegovo dupe ne može da isplati.

ZAPRATITE NAJBOLJI REGIONALNI MMA PORTAL TRIANGLE TV I BUDITE U TOKU SA DEŠAVANJIMA U MAM SVETU!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime