SBC najavio svoj trideseti jubilarni event za Novi Sad!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Serbian Battle Championship organizacija je sinoć na društvenim mrežama najavlila svoj trideseti jubilarni event.

SBC 30 Revenge održaće se 13. marta u Novom Sadu. Još uvek se ne zna ko će nastupiti na ovom eventu, ali s obzirom da SBC fight card svakim događajem napreduje, za očekivati je da na jubilarnom tridesetom vidimo niz velikih imena.

Ako pogledamo logički, za očekivati je da na ovom događaju vidimo Mira Jurkovića, koji se oporavio od povrede šake koju je zadoboio na Brave CF, zatim još jednog borca Family Fight Teama Nikolu Egića, koji je otkazao nastup na poslednjem SBC 29 zbog zdravstvenih problema. Takođe i potencijalni učestnik SBC 30 (po našem nekom mišljenju) je i neporaženi Stefan Negucić koji je debitovao na poslednjem SBC 29 za ovu organizaciju.

Ne treba otkloniti mogućnosti i da vidimo duel Marka Petkovića iz Sekutora i Satoshii Ishiija koji su takođe trebali da se bore na SBC 29, ali je japanski borac zbog problema sa covidom otkazao nastup. Tu su i Bojan Veličković, Nemanja Uverić, Nemanja Kovač, Predrag Bogdanović, David Tečer, Borislav Nikolić, Nenad Avramović i još mnogi drugi…Na sve pomenute borce, treba dodati i nekoliko sjajnih boraca iz Brazila a i verovatno iz regiona. Ne znam za vas, ali mi očekujemo puno od ovog SBC 30.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Serbian Battle Championship (@serbianbattlechampionship)

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime