UFC otpustio 12 boraca, među njima i pobednik The Ultimate Fightera!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC nastavlja da „reže“ svoj roster kao što je i najavljeno. U poslednje vreme videli smo potpis novih boraca, ali i takođe rastanak sa starim.

Antonio Carlos Junior i Marvin Vettori

UFC je juče objavio da se zvanično zahvalio na saradnji čak 12 boraca. Među borcima koji više nisu deo UFC rostera su i Antonio Carlos Junior koji je nastupio na poslednjem UFC 257 gde je izgubio od Brad Tavaresa. Brazilac u UFC promociji ima 7 pobeda i 5 poraza, a u najbolju svetsku organizaciju došao je kao pobednik treće sezone Brazilskog „The Ultimate Fightera“. Zanimljivo, Carlos je u UFC došao kao teškaš, da bi na kraju završio u srednjoj kategroiji. Najveća pobeda u UFC-u mu je ona protiv Marvin Vettoria.

Među borcima koju više nisu de UFC rostera su i :  Sarah Moras,Carlton Minus, Peter Barrett, Spike Carlyle, Anthony Ivy, Jacob Kilburn, Vinicius Moreira, Markus Perez, Cole Williams, i Rhys McKee. Poslednje navedeni je imao debitantski nastup protiv Khamzata Chimaeva, da bi potom i izgubio od Alexa Morona. Markus Pereza publika verovatno pamti po masci „Jokera“ sa merenja za publiku.

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime