ŠTETA! Paulo Costa otkazao nastup protiv Roberta Whittakera!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC Fight Night 188 ostao je bez glavne borbe. Paulo Costa je otkazao nastup protiv Roberta Whittakera koji je trebao da se održi 17. aprila.

Robert Whittaker i Paulo Costa

Brazilac ima problema sa simptomima gripa koji je imao relativno skoro i nije u situaciji da se adekvatno pripremi za meč sa bivšim UFC šampionom. Videćemo kakav će biti rasplet i da li će UFC pokušati da pronađe zamenu za Costu ili će pomeriti ovaj nastup za drugi datum.

Jul 7, 2018; Las Vegas, NV, USA; Paulo Costa (blue gloves) celebrates beating Uriah Hall (red gloves) during UFC 226 at T-Mobile Arena. Mandatory Credit: Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports

Robert Whittaker je nakon poraza i gubitka titule od Israela Adesanye pobedio Darren Tilla i Jared Cannoniera i trenutno je 1. izazivač srednje kategorije. Od TOP 5 srednjaša, Darren Till i Marvin Vettori imaju zakazan međusobni duel, pa nije nemoguće da pobednik tog duela zbog ovakvog raspleta, možda i dobije priliku da napadne titulu pre Whittakera, koji je ostao bez važne borbe. Svakako šteta za duel Coste i Whittakera, nadamo se da će se Costa brzo oporaviti ida ćemo ga gledati uskoro u zanimljivoj srednjoj kategoriji.

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime