BOMBA! Masvidal vs Usman dodato na UFC 261, vraća se i publika!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Lepe vesti dolaze za sve ljubitelje MMA sporta. Revanš o kome se dugo priča između Jorge Masvidala i Kamau Usmana  je po svemu sudeći gotova stvar.

Kamaru Usman i Jorge Masvidal UFC 251

Ova borba bće dodata i predvodiće UFC 262 koji se održava 24. aprila na Floriri. Još jedna fenomenalna stvar je ta, da će ovaj event biti prvi UFC događaj posle ovog ludila sa covid virusom pred pubin tribinama! Da dobro ste pročitali, u Jacksonvilleu u Vystar Veterans Mmemorial Areni biće prisutno 15 hiljada ljudi. Prošle godine u ovoj sali održan je UFC 249 i naredna dva događaja bez prisustva publike, a sada će ući u istoriju kao prvi UFC događaj sa publikom nakon pandemije.

Biće sigurno zanimljiv revanš Usmana i Masvidala, Ovoga puta Masvidal će imati pun kamp i priliku da možda iznenadi Usmana jer je definitivno borac kojeg ne smemo da podcenimo. Podsetimo pred njihov prvi duel, Masvidal je uskočio nekoliko dana pred borbu nakon pozitivnog testa na covid Gilberta Burnsa.  Sa druge strane Kamaru Usman deluje i više nego uverljivo a najbolje o tome govori činjenica da je počistio celu kategoriju.

Pored duela Usman vs Masvidal, UFC 261 nam donosi još dve borbe za pojas. Rukavice će ukrstiti dame, Valentina Shevchenko protiv Jessice Andrade i Weili Zhang protiv Rose Namajunas.

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime