Stipe Miočić želi borbu sa Tyson Furyem pre nego Cormiera: Može MMA, može Boks.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC šampion u teškoj diviziji Stipe Miočić deluje zainteresovano za meč protiv najveće bokserske zvezde Tyson Fury-a. Pre nekoliko dana Gipsy King je objavio kako će do kraja godine odraditi MMA borbu, a juče su se pojavili i snimci da Tyson trenira sa Darren Tillom.

Stipe je gostovako kod Ariela Helwania i rekao kako nije preterano zainteresovan za treću borbu protiv Daniela Cormiera, i da bi više voleo da se bori protiv Tyson Furya.

Video sam da Fury želi da nam se pridruži, ja volim nove izazove. Što se tiče Cormiera, nisam ga pobedio na sreću, prebio sa mga. Čestitam mu za našu prvu borbu gde je me pogodio jednim udarcem u prvoj rundi. Puno stvari mi je tada prolazilo kroz glavu, ali nema nikakve polemike, pobedio me je. U drugoj borbi sam ja pobedio i to mi niko ne može osporiti. Nism imao sreće, prebio sam ga.

Prokomentarisao je Stipe potencijalni duel sa Furyem i rekao da ne bi imao ništa ni protiv MMA a ni protiv Boks meča:

On je talentovan borac, tako da nema sumnje da bi na nogama bio jako opasan. Ako se želi boriti u oktagonu , itekako ću biti zainteresovan za to. Ali  ušao bih sa njim i u ring,  ja obožavam boksovati voleo bih boksovati protiv njega. On je sjajan borac osim toga je i super tip te mislim da bismo pružili pravi show. Boks me čak više zanima jer bi to bilo nešto novo, nešto drugačije za mene. U MMA moraš misliti na različite stvari, u boksu si na nogama i znaš šta trebaš da uradiš, a to je otvoreno se potući.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime