Strickland poručio Jake Paulu: „Sa tobom bih se borio do smrti uz YouTube prenos!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Sean Strickland se „umešao“ u konverzaciju Jake Paula i Jorge Masvidala koji dogovaraju potencijalni boks meč.

Jake Paul i Sean Strickland

Kao što znamo, Jake Paul je ponudio Jorge Masvidalu 5 miliona dolara za mel i pocenat od prodatih PPV prenosa. Masvidal je izjavio kako je on zaposlen u UFC kompaniji ali da bi ga ponuda od 20 miliona dolara sigurno promenila mišljenje njemu ali i UFC promociji čiji je Masvidal borac.

Sean Strickland je „uleteo“ u ovu priču sa željom da odradi meč sa popularnim YouTuberom, a kako je sam rekao spreman je da se za taj novac bori do smrti u bilo kojoj disciplini:

„Jake Paul, ponudi meni pet miliona dolara da se borim protiv tebe. Možemo da odletimo na napušteno ostrvo u međunarodnim vodama i borimo se do smrti uz prenos na YouTube. Za taj novac… Bareknuckle, rukavice, noževi, palice… lol. Hajdemo jebeno!“

Zatim je u intervjuu za Helen Yee Sports pričao malo vše o Jake Paulu, za kojeg je izjavio da je kukavica i da za boks meč bira samo borce za koje zna da ne mogu da ga ugroze:

„Jake Paul je velika kukavica. Bira likove koji ne znaju da boksuju. Bira rvače. Protiv njega bih se za pet miliona borio do smrti i ne šalim se uopšte. Sto posto sam ozbiljan. Danas bih to uradio . Ali, stvar kod tebe Jake je ta da si obična kukavica. Ti si YouTube generacija. Praviš sranja da bi dobio pažnju, ti si jedan slabić, nastavićeš da budeš slabić i zaradićeš ozbiljne pare. Samo zbog toga te poštujem, ali te isto tako jebeno mrzim“
YouTube player

 

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime