Sub Hunters -88: Manojlović bolji od Jurkovića u finalu!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Završen je Sub Hunters turnir u kategoriji do 88 kilograma. Ljubitelji grapplinga mogli su u uživo prenosu da uživaju u odličnim borbama i atraktivnim završnicama.

FOTO: Vanja Gagović

Jovan Manojlović je potvrdio status favorita i osvojio još jedno takmičenje. Prosto je neverovatno kako ovaj momak radi i sa kakvom lakoćom završava svoje protivnike i sa pravom ga mnogi smatraju jednim od najboljih greplera u regionu. U finalu pobedio takođe odličnog Ivana Jurkovića trianglom.

FOTO: Vanja Gagović

Jovan Manojlović je u četvrfinalu pobedio Sameda Hakića na inverted heel hook. U drugom meču je bio bolji od Alena Hadžibegovića gde je slavio triangle gušenjem, dok je u finalu pobedio Ivana Jurkovića takođe triangle tehnikom.

Ivan Jurković je na putu do finala bio bolji u četvrfinalu od Milana Baždara RNC gušenjem. U polufinalu je savladao Dušana Janjića sjajnom mounted guillotine tehnikom. U finalu je izgubio od Jovana Manojlovića. Jurković je osvojio drugo mesto i na prošlom Sub Hunters turniru u kategoriji do 99 kilograma.

Sledeća kategorija koja je na programu Sub Huntersa je do 77 kilograma. Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u borilačkom svetu!

REZULTATI:

Četvrtfinale:

  • Jovan Manojlović def. Samed Hakić – Inverted heel hook
  • Alen Hadžibegović def. Nemanja Jovanović – Knee bar
  • Dušan Janjić def. Luka Šakić – RNC
  • Ivan Jurković def. Milan Baždar – RNC

Polufinale:

  • Ivan Jurković def. Dušan Janjić – Mounted guillotine
  • Jovan Manojlović def. Alen Hadžibegović – Triangle choke

Finale:

  • Jovan Manojlović def. Ivan Jurković – Triangle choke

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime