Santos pred meč sa Rakićem: „Aleksandar je čvrst borac, biće ovo odličan meč!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Bivši izazivač za UFC titulu poluteške kategorije Thiago Santos, ulazi u oktagon ovog vikenda protiv našeg Aleksandra Rakića.

Aleksandar Rakić i Thiago Santos

Rakić i Santos ovog vikenda otvaraju glavni program UFC 259, ako pogledamo kakav stil borbe imaju obojica boraca, nema sumnje da nas očekuje spektakularan meč. U intervjuu koji je nedavno dao, brazilac je govorio o meču sa Rakićem i sa po priličnom dozom rispekta govorio o našem borcu:

Aleksandar je izuzetno čvrst borac. Mlad je i već je upisao nekoliko sjajnih pobjeda u UFC. Visok je, jak je i ima veliki raspon ruku i snažne udarce. Vrlo je dobar u kickboxu, a rušenje i rvanje radi kada ima potrebe za tim. Mislim da će ovo biti sjajan meč“

Santos iza sebe ima dva poraza, prvi od Jona Jonesa gde je odradio odličan meč i oduševio javnost, da bi u svom poslednjem nastupu pretrpeo „debakl“ od svog zemljaka Glovera Teixeire gde je bio popriličan favorit. „Mareta“ veruje da će ovoga puta doći do pobede:

„Pojaviću se u mnogo boljem izdanju nego protiv Glovera. Sve ću vas iznenaditi. Bez ikakve sumnje, čeka nas fantastičan meč. Publika ovo ne sme da propusti. Obojica smo vrlo agresivni borci, ali ja ću se sa pobedom vratiti kući“

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime