SVAKA ČAST! Neporaženi MMA borac lovi pedofile, tera ih da rade sklekove pa ih predaje policiji! (VIDEO)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Neporaženi MMA borac i nekada učesnik TUF-a Dustin Lampros (8-0) je rešio da stane na put pefodilima i seksualnim manijacima i preuzeo je stvar u svoje ruke.

Dustin Lampros lovi pedofile i manijake

Američki MMA borac je glavna tema MMA portala poslednjih nekoliko dana zbog izuzetno hrabrog i humanog gesta. Lampros je rešio da se suprotstavi pedofilima i seksualnim manijacima i za to je smislio originalan način.

Dustin Lampros The Ultimate Fighter

Sve je dokumentovao na Instagram profilu, gde je snimao svakog od manijaka kojeg je „ulovio“. MMA borac se nalazio sa pedofilima i prisiljavao ih da rade čučnjeve i sklekove i da obećaju da to više neće ni pomisliti.

Takođe je snimio njihova lica i naterao ih da se predstave, pa će sada javnost biti upoznata i moći da obrati pažnju na ove predatore. Nakon svega toga, Dustin je pozvao policiju za svakog od manijaka kojeg je „ulovio“ i predao polliciji dokaze koje je prikupio u dopisivanjimam sa istima. Posetite Instagram profil „561 Predator Catchers“ koji je otvorio i gde će loviti manijake i objavljivati ih na Instagram.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime