SVAKA ČAST! Uroš Medić je novi UFC borac! Dana White oduševljen „Doktorom“! (VIDEO)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Dobro zapamtite ovo ime! Uroš Medić je sinoć svetskoj publici pokazao da je borac za velike stvari i da poseduje sve što treba da seima za moderdni MMA.

LAS VEGAS, NEVADA - AUGUST 04: Uros Medic of Serbia celebrates after his TKO victory over Mikey Gonzalez in their lightweight bout during Dana White's Contender Series season 4 week one at UFC APEX on August 04, 2020 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Chris Unger/DWCS LLC/Zuffa LLC)
Uroš Medć novi UFC borac Photo by Chris Unger/DWCS LLC/Zuffa LLC)

Na sinoćnjem „Dana White Contender Series“ 27, Uroš Medić je imao najbolji preformans od svih boraca i prosto oduševio predsednika UFC-a Denu Vajta, koji je Novosađaninu dao ugovor bez mnogo razmišljanja. „Doktor“ je pobedio Mikey Gonzaleza prekidom u prvoj rundi, kao što je i najavio u intervjuu za Triangle TV, samo par dana ranije.

Od početka meča, Uroš je pronašao distancu koja njemu odgovara, i snažnim kikovima pogađao agresivnog protivnika. Početkom druge minute borbe, Medič pogađa snažan kik u jetru protivnika i obara protivnika na pob, koji je pokušao da napadne nogu Mediča, koi je vešto izašao iz opasnosti. Ulaskom u treći minut, Uroš pogađa sjajnu kombinaciju levi direkt sa snažnim desnim low kickom od kojeg Gonzalez završava na podu, ali ovog puta Medić završava posao i dolazi do najvažnije pobede u karijeri. Ni komentator Paul Felder nije krio oduševljenje i reči hvale za Uroša, a sa reakcijom Dene Vajta na nokaut, bilo nam je jasno da Srbija dobija još jednog UFC borca.

Zanimljiv nastup imao je i Uroš posle borbe kada se našalio i objasnio zašto mu je nadimak „Doktor“:

Zovu me Doktor jer dovodim medicinske sestre!

Dena Vajt nije krio oduševljenje i poželeo je dobrodošlicu Urošu Mediću:

Wow, ovaj momak je bez sumnje zvezda današnjeg showa. Eksplozivan je, prepun energije, opasan tip sa stopostotnim uspešnosti završavanja borbi. Taj momak ima sve što tražim od borca. Dobrodošao u UFC

YouTube player

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime