Bivši UFC šampion Renan Barao potpisao za novu promociju!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Bivši UFC šampion bantam kategorije i jedan od najdominantnijih boraca svoje kategorije Renan Barao potpisao je ugovor sa novom promocijom nakon otkaza koji je dobio u UFC.

Renan Barao je skoro 9 godina bio neporažen a njegov impresivan niz prekinuo je T.J. Dillashaw na UFC 174 davne 2014. godine kada je nokautirao Brazilca i postao UFC šampion. Barao je dobio otkaz u UFC organizaciji u decembru 2019. godine zbog drastičnog pada forme. O tome najbolje govori podatak da je u poslednjih 10 nastupa u UFC zabeležio samo 2 pobede uz 8 poraza. Bivši UFC šampion i borac potpisao je ugovor sa Brazilskom promocijom Taura MMA preneo je MMA Fighting. Brazilac je potpisao ugovor sa Taurom u ponedeljak, a pored Baraa za ovu organizaciju potpisali su još i Antonio Silva, Rousimar Palhares, Guto Inocente i Will Chope. Taura za sada iza sebe ima 9 događaja a naredni su planirani za 23. i 30. oktobar, gde bi verovatno trebali da gledamo bivšeg UFC šampiona.

Početkom godine Renan Barao se spominjao kao pojačanje rostera SBC organizacije. Čak je bio i gost na SBC 27 koji je održan u martu. Brazilac će ipak karijeru nastaviti u svojoj domovini.

Poslednje vesti

Povezani članci

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime