Svetske kladionice izbacile kvote za duel Masvidal vs Covington!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Svetske kladionice u svoju ponudu uvrstile su duel bivših prijatelja i sparing partnera Jorge Masvidala i Colby Covingtona!

I ako još uvek nema zvaničnih potvrda za ovu borbu, o ovom uparivanju se priča već nekoliko meseci u napred, a gde ima dima ima i vatre. Šampion velter kategorije i borac koji je pobedio i Covingtona i Masvidala, Kamaru Usman ipsred sebe ima zakazan duel protiv svog takođe bivšeg sparing partnera Gilberta Burnsa. Taj duel će predvoditi UFC 258 koji se održava 12. februara 2021. godine.

S’ obzirom da je Covington prvi izazivač u velter kategoriji a sledeći slobodan je Masvidal koji je broj 4, verovatno ćemo gledati taj duel u skorije vreme. Drugoplasirani Burns napda titulu, dok je trećeplasirani Leon Edwards uparen sa Khamzatom Chimaevom. Kao što znamo Covington i Masvidal su nekada bili veliki prijatelji i sparing partneri, sada se situacija totalno okrenula i trenutno su veliki „neprijatelji“. Često su u javnosti umeli da kažu ne baš lepe reči jedan na račun drugoga. Poznavajući UFC marketing, ovaj meč bi bio pravi spektakl, em medijski em što su obojica boraca kvalitetni i uvek pruže svoj maksimum u ringu.

Svetske kladionice su status favorita i po prilično veliku prednost dale Colby Covingtonu, na koga je koeficijent kvote 1,60, dok je na Jorge Masvidala čak 2,40. U koliko želite da se kladite na MMA po najboljim kvotama, to mžete učiniti na sajtu OKTAGON BET kladionica. Pogledajte ponudu sa poslednji UFC događaj u ovoj godini koji predvode Thompson i Neal.

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime