Veliki skok na UFC rank listi za Oliveiru, Ganea i Hollanda, pad McGregora!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Kao i svakog ponedeljka UFC ažurira svoju ranking listu, na kojoj je ovoga puta bilo velikih promena!

Zahvaljujući velikoj pobedi i totalnoj dominaciji nad Tony Fergusonom na UFC 256, Charles Oliveira doživeo je veliki skok i sda zauzima 3. poziciju u lakoj kategoriji. Oliveira je skočio sa 7. na 3. poziciju što je 4 stepenika razlika. Ovom pobedom Oliveira je ušao u uži izbor kandidata za napad na titulu lake kategorije i povukao korak u nazad na rankingu nekoliko boraca. Conor McGregor je pao za jednu poziciju i sada je 5. borac lake kategorije. Ferguson je takođe pao za jednu poziciju, sada je 4., Hooker je pao na 6. poziciju dok je i brazilac Dos Anjos pao na 7. mesto lake kategorije.

Laka kategorija TOP 15, FOTO: Screenshot

Definitivno iznenađenje ove godine je Kevin Holland. Ovaj momak je tokom 2020. godine upisao čak 5 nastupa i 5 pobeda tokom ove godine. Nakon još jedne impresivne pobede i to nad Ronaldo „Jacare“ Souzom, Holland je skočio za čak 5 pozicija i sada je 10. borac srednje kategorije. Holland je posle pobede nad Jacareom zatražio od UFC da mu daju Khamzata Chimaeva, to bi definitivno bio zanimljiv meč.

Srednja kategorija TOP 15, FOTO: Screenshot

Ciryl Gane je nokautirao Juniora Dos Santosa i doživeo veliki napredak na ranking listi. Francuz je napravio najveći skok i sada je 7. borac kategorije. Pre borbe sa Dos Santosom, Gane je bio na poziciji broj 14. Bivši šampion Dos Santos je posle ovog poraza pao na 10. poziciju.

Teška kategorija TOP 15, FOTO: Screenshot

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime