Till se povredio i otkazao meč sa Vettorijem! Holland se ponudio kao zamena!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Na žalost borba između Darren Tilla i Marvina Vettoria koja je trebala da predvodi UFC Fight Night koji se održava 10. aprila je otkazana zbog povrede britanskog borca.

Darren Till i Marvin Vettori

Darren Till se danas oglasio na društvenim mrežama i izjavio kako je primoran da otkaže borbu protiv Vettoria zbog povrede koju je zadobio. „Gorrila“ je povredio ključnu kost i pred njim je duži oporavak. Kao zamena za povređenog Tilla ponudio se Kevin Holland, momak koji je u 2020. godini upisao čak 5 UFC pobeda, ali je u poslednjem nastupu poražen od Derek Brunsona.

Kevin Holland

Marvin Vettori je prokomentarisao da je sledeći u redu za borbu za titulu, a ako ima neko nešto protiv toga, imaće priliku to da dokaže za 2 nedelje:

Uvek sam dajem 100% sebe, a ova gomila pizda ne može to da dostigne.

Ja sam sledeći na redu za borbu za titulu, ako neko ima nešto da kaže neka mi se jebeno pojavi za 2 nedelje da mogu da mu razbijem guzicu i da ga ućutkam.

Videćemo da li će Vettori i UFC prihvatiti ponudu Hollanda koji se ponudio kao zamensko rešenje. Istina je da vremena nema baš na pretek i da nema mnogo rešenja, ali sa druge strane Holland ide iz poraza i nije rangiran u vrhu kategorije, što Vettoriju nema nikakvog smisla a predstavlja potencijalni rizik. Svakako šteta za duel Tilla i Vettorija.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime