Todorović, Sekulić i Mihajlović treniraju sa bivšim UFC šampionom Renan Baraom!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Srpski UFC borci Duško Todorović i Stefan Sekulić, zajedno sa bivšim UFC borcem sada trenerom i menadžerom Bojanom MIhajlovićem, danas su imali susret sa legendom ovog sporta, bivšim UFC prvakom Renanom Baraom.

Renan Barao je u susret SBC 27 došao u Srbiju u Novi Sad, gde će biti naredni period. Na oficijalnom instagram profilu SBC organizacije piše da će bivši UFC šampion u narednih nedelju dana trenirati sa našim UFC borcima i pomoći im svojim znanjem i savetima za naredne izazove.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Dva najbolja srpska MMA borca, u velter i srednjoj kategoriji, SBC šampioni i sadašnji UFC borci, Stefan Sekulić iz novosadskog Family Fight Teama, i Duško Todorović iz beogradskog Secutora, osim što treniraju zajedno u pripremama za Duškov UFC debi u Londonu, imali su priliku da, u susret istorijskom SBC 27 Revenge spektaklu, provode vreme i druže se sa legendom MMA sporta, bivšim UFC svetskim prvakom, Renanom Baraom, smatranim jednim od najboljih MMA boraca na planeti, i sa Bojanom Mihajlovićem, koji je sve to omogućio! ‌Renan Barao će trenirati sa našim borcima nedelju dana i pomoći im savetima, tehnikama i sparinzima, a verujemo da i naša dva mlada MMA ratnika uskoro čekaju najveći svetski uspesi u najjačoj MMA promociji na planeti, legendarnom UFCu!

Објава коју дели Serbian Battle Championship (@serbianbattlechampionship) дана

SBC 27 Revenge se odžava u Vrbasu 14. marta. Event predvodi naš bivši UFC borac Bojan Veličković koji će debitovati za SBC protiv Brazilca Danilo Souza Santosa.

Duško Todorović čeka svoj UFC debi. 21 marta u Londonskoj O2 Areni boriće se protiv Velšanina i člana čuvenog SBG tima John Phillipsa. Iza sebe ima niz od 9 pobeda bez poraza. Pobedio je odlične borce kao što su: sadašnji UFC borac Michel Pereira, Tedy Ash, Japanska legenda Kazuo Takahashi, Alexander Popeck, Toni Markulev.

Stefan Sekulić čeka svoj naredni meč u UFC. Po nekim informacijama, njegov naredni meč bi trebao da bude na leto. Biće zanimljivo videti Stefanov naredni meč. Svoj prvi meč u UFC je odradio odlično i pored poraza. Izgubio je sudijskom odlukom od Ramazan Emeeva. Sekulić je ovaj meč prihvatio samo nekoliko dana pred borbu. Prvobitni protivnik Claudio SIlva povukao se iz borbe samo par dana pred istu.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime