Tommy Fury otkazao meč protiv Jake Paula! Bivši UFC šampion uskače kao zamena!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Boks meč između Jake Paula i Tommy Furyija koji je trebao da se održi 18. decembra na Floridi je otkazan.

Jake Paul

Britanski bokser je otkazao meč zbog povrede samo 12 dana pred isti, ali izgleda da će organizatori pronaći zamenu i da „hype“ neće propasti. Kao „bekap“ opcija ponudio se bivši UFC šampion Tyron Woodley kojeg je upravo pobedio Jake Paul u svom poslednjem nastupu.

Jake Paul i Tyron Woodley

Idealna prilika za revanš, a Woodley će imati priliku da osveti moja i „najgorčiji“ poraz u svojoj karijeri i revanšira se YouTuberu. Ovu vest je potvrdio i sam Jake Paul na svom Twitter nalogu:

„Officijalno je, Tommy Fury je najveća kujica u boksu. Povukao se iz borbe! Furyji su se povukli zbog medicinskih razloga. Ko zna šta se jebeno dešava u njihovom kampu? Nisam mogao da verujem kada sam čuo ovu vest, i dalje mi deluje nerealno. Propustio je najveću zaradu u svom životu. Sada će gledati od kuće i platiće mi 60 dolara, umesto da je zaradio milione dolara. Ja sam se borio sa slomljenim nosom i bolestan. Ovo je boks. Ofificijalno je: On se uplašio.“

Potvrdio je Jake Paul da je bivši UFC šampion zamenski protivnik u ovom meču Tyron Woodley kojem je YouTuber ponudio zanimljivu ponudu:

“Dobre vesti su da smo kontaktirali gospodina Tyrona Woodleyja i pitali ga da li želi da se bori. On je pristao, a ja ću mu dati dodatnih 500 hiljada dolara ako me nokautira. Nisam ga nokautirao prvi put, ali vraćam se, ostvariću ludu pobedu i nokaut za highlights! Show se nastavlja.“

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju! 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime