Tyson Fury o MMA: Odradiću meč do Božića, ako ne budem previše zaposlen!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jedan od najboljih boksera današnjice i sigurno najveća zvezda Tyson Fury dao je intervju za Givemesport u kome je pričao o mogućnosti da ga vidimo u oktagonu u narednom periodu.

Da li bi hteo raditi MMA ? Sigurno da bih. Možda čak i odradim meč pre Božića ove godine, ako ne budem previše zaposlen.

Takođe u razgovoru dobio je malo nerealno pitanje, koje nema baš puno logike, a to je da li bi se borio protiv Conora McGregora, na šta je Gipsy King imao odgovor u svom stilu:

Da li bi ušao u oktagon sa Conorom McGregorom ? Da li ste vi ludi ? McGregor je visok 175 a ja sam 2,06, mislim da to ne bi bilo pošteno! Da stavite možda 5 Conora McGregora i još 10 Floyda Mayweathera ispred mene, to bi onda možda bilo i pošteno.

Naravno Fury se našalio na njegov način, ali je bio ozbiljan kada je u pitanju potencijalni MMA meč:

Mislim da sam brži od drugih i da mogu ljude udariti pre nego što oni udare mene sa tim malim rukavicama. Pogotovo zato što one nemaju nikakvu odbranu, vrlo brzo bi završavao mečeve.

Imao sam ponudu i ranije od Dana Whitea da se borim protiv Caina Velasqueza. Mislim da je to bilo negde 2012 ili 2013 godine, ali ponuda nije bila toliko dobra pa nisam uopšte želeo. Planiram ove godine odraditi MMA meč. To sigurno neće biti u UFC, ali u MMA hoće! Samo trebam naći protivnika.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime