Douglas Lima: Mogu nokautirati Usmana

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Posle najvažnije pobede u karijeri i osvajanja Bellatorovog turnira u velter kategoriji, Douglas Lima puca od samopouzdanja. Brazilac smatra kako ga ne cene dovoljno i da misli da može nokautira UFC šampiona u velter kategoriji Kamaru Usmana.

Foto: mmajunkie

Stalno razmišljam o borbi protiv Usmana ili Woodleya, pogotovo posle ovakve pobede. Prava MMA publika prepoznaje ono što ja radim i znaju da sam u rangu tih ljudi. Znaju da mogu pobediti bilo koga od njih, ali većina je onih koji misle da sam niko i nšta jer nisam deo UFC-a. Čoveče pa ja mrzim takve priče! Ti ljudi uoppšte ne razumeju ovaj sport! Ne govorim vam o UFC, Bellatoru ili ONE FC-u. Ubice su svugde.

Lima je pohvalio Scota Cokera i saradnju Bellatora i Rizina i naglasio da bi voleo da dođe do slične stvari sa UFC-om:

Bilo bi sjajno boriti se sa Usmanom. Siguran sam da bi ga pobedio, verovatno bih ga nokautirao. On je vrhunski rvač ali mislim da bih ga ugasio! Mislim da bi moj prvi udarac koji bi seo u bilo kojoj fazi borbe bio presudan. Stvarno tako mislim, ne šalim se. Siguran sam da ga mogu pobediti, ne samo njega nego bilo koga iz te kategorije.

Poštujem Usmana, on je tamo prvak i radi svoj posao odlično. Samo znam ako se jednoga dana ova priča ostvari, da ću ga pobediti.

Pogledajte highlight sa Bellatora 232 gde je Douglas Lima izdominirao Rory MacDonalda i postao šampion.

YouTube player

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime