UFC 259: Pobede Medića i Rakića! Blachowicz bolji od Adesanye! REZULTATI

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Završen je odlični UFC 259 koji smo dugo čekali i koji je opravdao sva očekivanja! Publika je uživala u borbama a videli smo i nekoliko „iznenađenja“.

Aleksandar Rakić i Uroš Medić, FOTO: privatna arhiva

Da krenemo od glavne borbe! Jan Blachowicz je odbranio titulu šampiona poluteške kategorije i bio bolji od Israel Adesanye jednoglasnom sudijskom odlukom. Poljak je dokazao još jednom da je najopasniji kada ga svi podcene. Gledali smo odličnu i neizvesnu borbu gde je ipak Jan bio bolji i zasluženo slavio. Sudije su bodovale 2 puta 49-45 i jednom 49-46.

Jan Blachowicz pobedio Israela Adesanyu

Amanda Nunes je još jednom pokazala da joj nema ravne, Najbolja borkinja planete je lako savladala Megan Anderson. praktično u prvoj kombinaciji koju je Nunes bacila, teško je uzdrmala Anderson, nakon čega sledi i uverljiva završnica borba. Amanda nema konkurenciju i biće veliki problem da joj se pronađe protivnica.

Amanda Nunes pobedila Megan Anderson

Petr Yan je sam sebi oduzeo titulu noćas! I ako je bio bolji borac, dominirai Aljamain Sterlinga i bilo je samo pitanje kada će da ga završi, Petr Yan je napravio kardinalnu i možemo slobodno reći početničku grešku. U trećoj rundi u trenutcima kada je imao aposlutnu kotrolu, Yan je pogodio Sterlinga kolenom u glavu u trenutku kada je ovaj bio na podu. Sudija je odma zaustavio borbu a Sterling nije bio u stanju da nastavi istu. Pobeda Aljamain Sterlinga diskvalifikacijom Petr Yana. Verovatno će UFC ponovo organizovati ovaj meč, jer nije ovo kraj kakav se očekivao niti ide bilo kome u prilog.

Petr Yan i Aljamain Sterling

Aleksandar Rakić dolazi do najvažnije pobede u svojoj karijeri. „Raketa“ je pobedio Thiago Santosa jednoglasnom sudijskom odlukom nakon teške 3. runde borbe. Gledali smo 3. runde taktičkog nadmudrivanja gde je Rakić bio bolji. odlično se kretao, fintirao i pogađao Santosa kikovima sa distance. Umeo je i Rakić da kazni svaki Santosev promašaj. Odličan i zreo nastup Rakića. I ako možda publika nije očekivala ovo i želela da vidi završnicu, ovakvi mečevi mnogo daju iskustva borcima i podignu im samopouzdanje. Ulog je bio veliki, borci se poznaju jako dobri i jedna greška mogla je da bude kobna. Čestitke Aci na velikoj pobedi!

Aleksandar Rakić pobedio Thiago Santosa

Uroš Medić je imao debi iz snova! Ovaj momak definitivno obećava. „Doktor“ dolazi do pobede prekidom u prvoj rundi za samo dva minuta. Medić nije primio ni jedan udarac na svom debiju. krenuo je agresivno od samog starta i pogodio Cruza gde je krenuo njegov „početak kraja“. Teškim udarcima Medić je stigao do prekida i zasluženo slavio. Statistika kaže da je Uroš pogodio čak 46 značajnih udaraca a nije primio ni jedan. Vrhunski nastup Uroša kojem ovom prilikom čestitamo!

Uroš Medić nokautirao Aalon Cruza

Veliki dan za MMA u Srbiji, naši momci su odneli pobede na najvećoj svetskoj pozornici!

UFC 259 REZULTATI

Jan Błachowicz (c)    def.    Israel Adesanya – jednoglasna sudijska odluka
Amanda Nunes (c)    def.    Megan Anderson – SUB (R1 2:03)
Aljamain Sterling    def.    Petr Yan (c) – Diskvalifikacija (R4 4:29)
Islam Makhachev    def.    Drew Dober – SUB (R3 1:37)
Aleksandar Rakić    def.    Thiago Santos – jednoglasna sudijska odluka

Dominick Cruz    def.    Casey Kenney – podeljena sudijska odluka
Kyler Phillips    def.    Song Yadong – jednoglasna sudijska odluka
Askar Askarov    def.    Joseph Benavidez – jednoglasna sudijska odluka
Kai Kara-France    def.    Rogério Bontorin – KO (R1 4:55)

Tim Elliott    def.    Jordan Espinosa – jednoglasna sudijska odluka
Kennedy Nzechukwu    def.    Carlos Ulberg  – KO (R2 3:19)
Sean Brady    def.    Jake Matthews – SUB (R3 3:28)
Amanda Lemos    def.    Lívia Renata Souza – TKO (R1 3:39)
Uroš Medić    def.    Aalon Cruz – TKO (R1 1:40)
Trevin Jones    def.    Mario Bautista – TKO (R2  0:47)

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime