DEBI IZ SNOVA! Uroš Medić nagrađen bonusom za nokaut večeri!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Uroš Medić nije mogao da zamisli bolji debi u najboljoj svetskoj organizaciji UFC. Momak iz Budisave je još jednom pokazao da je svetski potencijal a to je ponovo prepoznao i Dana White.

Uroš Medić nokautirao Aalon Cruza

Medić je pobedio Aalon Cruza tehničkim nokautom u prvoj rundi borbe. „Doktoru“ je trebalo oko 2 minuta da završi svog protivnika. Do duše prekid je mogao i da bude raniji, ali je sudija davao priliku i pokušavao Cruza „da vrati u meč“. O Uroševoj dominaciji najbolje govori statiskita, uputio je čak 46 značajnih udaraca a nije primio ni jedan! Kakav debi Medića u UFC organizaciji.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Brzo, efikasno i atraktivno kao i na Contender Series, Medić je završio svoj nastup. Ponovo je oduševio UFC predsednika Danu Whitea, koji voli ovakve završnice. Naš borac je nagrađen bonusom od 50 000 dolara za bonus za „Performance of the night“. Velika stvar za Medića, kako finansijki tako i na samopouzdanju.

Svaka čast Urošu na impresivnom nastupu, bilo je uživanje gledati ga! Jedva čekamo njegov sledeći meč. Za sve koji žele malo bolje da upoznaju Uroša mogu da pogledaju njegov intervju za Triangle TV koji je snimio par dana pred borbu. Intervju se nalazi ispod članka.

YouTube player

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime