UFC „hrani“ mladog talentovanog borca sa iskusnim Cowboyem!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Prema pisanju svetskih portala bliskih UFC-u, najbolja svetska MMA organizacija je blizu dogovora borbe u lakoj kategoriji.

Paddy Pimblett i Donald Cerrone

Kako nezvanično saznajemo, posao je gotov, samo treba da se potpišu ugovori i potvrdi borba. UFC će praktično „iskoristiti“ legendu kao što je Donald „Cowboy“ Cerrone i upariti ga sa mladim perspektivnim britancem Paddy Pimblettom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

O Donaldu Cerroneu ne treba trošiti previše reči. Legenda MMA sporta koji je tehnički jedan od najboljih boraca koji su ušli u kavez. Borio se sa najvećim imenima svetskog MMA. Na žalost niko nije „jači od vremena“ pa je „Cowboy“ u nizu od 4 poraza. Definitivno Cerrone više nije onaj stari, a UFC će pokušati da kroz njegovo ime naprave hype oko mladog britanca.

Paddy Pimbeltt (17-3) je dvostruki Cage Warriors šampion. Dolazi iz Liverpula i „krasi ga“ trash tallk kao i većinu momaka odande. Debitovao je u UFC sjajnim nokautom u 1. rundi protiv Luigi Vendraminia u septembru ove godine. Veliki „hype“ se podigao oko ovog momka. Mnogi ga upoređuju sa McGregorom i vide kao potencijalnog šampiona, dok druga polovina smatra da je Pimblett još jedan pokušaj pravljenja „hypea“ oko britanskih boraca.

Paddy Pimblett

Ovaj duel bi trebao da se održi 5. marta na UFC 272 koji će se održati u Las Vegasu. Videćemo da li će mladi Pimblett napraviti veliki iskorak u karijeri ili će iskusni Cerrone zaustaviti „hype“ oko njega.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime