Oliveira o Gaethjeu: „Kad smo se sreli pričao je da me poštuje, a kad se upale kamere onda…“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC šampion lake kategorije Charles Oliveira je kritikovao potencijalnog protivnika Justina Gaethjea i njegovo ponašanje.

Justin Gaethje i Charles Oliveira

Kao najrealnija opcija za narednog izazivača spominje se upravo Justin Gaethje. Pred Oliveirin duel sa Poirierom videli smo „prijateljski susret“ ove dvojice boraca, ali je više o tome govorio brazilac za MMA Fighting koji je izgubio „rispekt“ prema Gaethjeu za koga smatra da nije iskren:

„Lik govori razne gluposti već duže vreme, a kad smo se sreli oči u oči  je rekao da ima veliko poštovanje prema meni i onome što ja radim. Dva minuta kasnije govori pred kamerama kako će da mi razbije facu i slične stvari. On je jedan od onih likova koji se trude da prodaju borbu i prikazuju se onakvi kakvi u stvari nisu. Ako si skroman tip koji pokazuje poštovanje onda prodaj borbu na taj način. Ako si lik koji priča sranja, onda to radi celo vreme. Kaži mi to u lice ako već govoriš i iza leđa“

Ubrzo nakon toga, oglasio se i sam Justin Gaethje koji je objasnio zbog čega se tako ponaša:

„Charles, to se zove poštovanje, budalo jedna, mi smo u poslu gde se razbijaju face. Moje poštovanje te noći je jednako stvarano i iskreno kako i moj cilj da ti oduzmem sve što imaš u tvojoj državi!“

Još uvek se spekuliše ko bi mogao da bude sledeći protivnik šampionu Oliveiri. Kao najrealnija opcija izdvaja se upravo Justin Gaethje, ali pre nekoliko dana Oliveira je izjavio kako bi želeo meč sa McGregorom. Očekuje nas pravo ludilo u lakoj kategoriji u 2022. godini.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime