UFC Ranking lista: McGregor više nije u TOP 5, veliki skok Chandlera!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Poslednja dva UFC događaja donela su velike promene na ranking listi boraca. Najviše promena bilo je u lakoj kategoriji, što je i normalno.

Dustim Poirier je slobodno možemo reći nakon najveće pobede u svojoj karijeri „skočio“ na ranking listi i sada zauzima 1. mesto u lakoj kategroiji. Odmah iza njega je Justin Gaethje dok je na 3. poziciji Charles Oliveira. Nakon impresivne pobede u svom UFC debiju, Michael Chandler je pobedom nad Dan Hookerom „upao“ na 4. mesto lake kategorije. Na 5. poziciji nalazi se Tony Ferguson, dok je Conor McGregor nakon poraza od Dustin Poiriera ispao iz TOP 5 i sada zauzima 6. mesto u lakoj kategoriji.

U velter kategoriji najveći pomak napravio je očekivano Michael Chiesa, koji je savladao favorizovanog Neil Magnya. „Maverick“ sada zauzima 6. poziciju i nalazi se jedno mesto ispred bivšeg šampiona Tyron Woodleya koji je na 7. mestu. Kompletnu UFC ranking listu možete pogledati na OVOM linku.

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

  1. Mcgregor vec slab nema on te svoje fore da se ljid same padaju pa onda se zaletava pa ih lupa a kad netko jaci dode ondaa slab a hvali se previse od pohvale nula

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime