YouTuber Jake Paul i Ben Askren dogovorili boks meč!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Pravi ljubitelji najplemenitije borilačke veštine neće biti baš srećni, dok će deo populacije koja voli „freak show“ biti oduđevljena, YouTuber Jake Paul i Ben Askren dogovorili su boks meč!

Ben Askren i Jake Paul

Jake Paul je na krilima pobede nokautom protiv bivšeg NBA plejmejkera Nate Robinsona, prozvao veliki broj imena iz MMA sveta za svoj sledeći „boks“ meč. Jedan od njih je bio i Ben Askren, bivši Bellator i One Championship šampion, koji je imao odličnu MMA karijeru, ali najviše zahvaljujući svom rvanju i grapplingu. Mnogi smatraju da je Askren jedan od najlošijih udarača u istoriji MMA sporta na tako visokom nivou, a sada ćemo verovali ili ne imati priliku da gledamo Askrena u „boks“ meču.

Duel Paula i Askrena trebao bi da se održi 17. aprila na 8. rundi sa rukavicama od 10 oz. Nedogu nakon što je ova vest objavljena javio se i sada već bivši MMA borac u svom stilu:

Znam da uživa u pretvaranju da je borac, ali mislim da će 17. aprila na težak način da sazna kako je tou stvari biti borac. Jake je vodio luksuzan život i on u stvari ne zna šta točno znači biti borac. Dolazi kraj njegovim snovima!

Nije se dugo čekalo i na odgovor YouTubera koji veruje u svoju pobedu nad Askrenom:

Ben Askren je dvostruki NCAA šampion, svetski šampion u dve različite MMA organizacije i ima manje poraza od Conora McGregora. Ja sam krenuo da boksujem pre samo dve godine, ali svejedno ću ga nokautirati brže nego Jorge Masvidal. Ovi MMA likovi misle da znaju da boksuju samo zato što bacaju udarce. Svet se žalio jer sam nokautirao košarkaša, a ne pravog borca. Evo, sad ljudima dajem ono što su hteli. Borim se s ‘pravim borcem’. A šta ćete da kažete kada Bena Askrena dodam svojoj kolekciji nokautiranih ljudi? Hvala Triller Fight Clubu što su mu dali priliku da „uspavam“ još jednog čoveka.

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime