UFC spremio zamenu za meč Adesanye i Romera u koliko dođe do otkazivanja!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC se više puta opekao u svojoj prošlosti kada su u pitanju glavne borbe večeri. Problemi sa kilažom i povredama često su remetili planove najbolje svetske organizacije, a u poslednji čas je jako teško naći adekvatnu zamenu. UFC je počeo da praktikuje backup (zamenu) opciju za glavnu borbu večeri.

Foto: MMA Junkie

Borba za titulu srednje kategorije između šampiona Israela Adesanye i Yoela Romera predvodiće UFC 248. Publika širom sveta ovaj duel nestrpljivo iščekuje a UFC je spremio odličnu backup opciju. U slučaju da nešto krene po zlu trenutno najbolje rangirani contender Jared Cannonier biće u trenažnom procesu i čekaće svoju šansu, ako krene po zlu da „spašava“ UFC 248.

Foto: RT.com

Jared Cannonier je trebao da se bori protiv Roberta Whittakera upravo na ovom eventu, ali je bivši šampion otkazao nastup zbog kako se navodi privatnih razloga. UFC je ovu situaciju iskoristio na najbolji način. Ovu informaciju je potvrdio i Dana White.

Cannonier je u nizu od 3 pobede za redom i to sve 3 su došle prekidom. Bilo je priče da bi mogao da se bori protiv Darren Tilla na UFC u Londonu, ali na kraju ništa od toga nije bilo.

 

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime