Uroš Jurišić nakon poraza: „Imao sam loš nastup, nema izgovora! Vratiću se jači!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Uroš Jurišić je doživeo prvo poraz u svojoj profesionalnoj karijeri na KSW 58. Od njega je bio bolji Shamil Musaev koji nastavlja svoj impresivan niz bez poraza.

Uroš Jurišić

Publika je dugo čekala ovaj duel. Dva neporažena borca su se sastala u Lođu, a slavio je zasluženo ruski borac. Na kraju borbe dogodile su se scene koje nisu možda bile potrebne, ali šta je tu je. Oglasio se na svom Instagram profilu Jurišić nakon prvog poraza u karijeri:

Na žalost moja poslednja borba nije protekla onako kako sam planirao, imao sam loš nastup i nema izgovora! Želeo bih da se zahvalim svima koji su me podržali i bili uz mene ovaj kamp za borbu i omogućili mi da se pripremim dobro, kao što sam i učinio!

Zatim je prokomentarisao Jurišić kako se osećao u borbi i kako je zadovoljan istom:

Osećao sam se neverovatno, ali u borbi stvari jednostavno nisu kliknule, moj protivnik je držao distancu i rušio me na pod, što ga je učinilo boljim od mene te večeri po MMA pravilima. Verujem da me ovaj čovek nije pobedio i nikada neće, pogotovo nakon onakvog ponašanja posle borbe.

Objasnio je Uroš i situaciju koja se dogodila nakon meča, kada ga je Musaev oborio na pod:

Nisam imao nikakvu lošu nameru i mislio sam da hoće da me zagrli. Ali u trenutku kada je stao ispred mene video sam u njegovim očima nešto čudno. Ostatak ste verovatno videli ili ćete tek videti. U svakom slučaju na osnovu njegovih akcija nakon borbe i „pobede bez štete“ verujem da zaslužujem revanš u budućnosti i da ću da dokažem da sam se poboljšao i da ću da pobedim! Još uvek verujem da sam broj 1. u velter diviziji KSW i verujem da ću to dokazati pre ili kasnije.

Na kraju je usledila i zahvalnica svima koji su ga podržali u ovom duelu kao i najava da će se vratiti jači i bolji:

Još jednom izvinjavam se zbog lošeg nastupa svima koji su me podržali, odvojili vreme da me gledaju i 100 posto verovali u moju pobedu. Hvala svima, vraćamo se 1000 puta bolji, jači i pametniji. Jedva čekam svoju sledeću borbu! Javite mi kada i ko i ja ću biti spreman!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Uros Jurisic 🇸🇮 (@urosjurisic)

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime