(VIDEO) NOVI SNIMAK INCIDENTA: Detalj zbog kojeg je započeo sukob!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Incident nakon borbe Shamila Musaeva i Uroša Jurišića glavna je MMA tema danas. Nakon meča ceo svet je obišao snimak napada Shamila Musaeva na Uroša Jurišića.

FOTO: Facebook – Ivan Dijaković

Jutros se na društvenim mrežama pojavio novi snimak, iz drugog ugla koji nam je „pojasnio“ dosta toga. Na vama je da procenite šta se ovde u stvari dogodilo. Na snimku se vidi da Uroš u jednom trenutku gura Ivana Dijakovića nakon čega kreće ceo incident. Jako je teško zaključiti šta se desilo sinoć, ali čelnici KSW organizacije pregledavaju snimke nakon čega će kazniti krivce. Mnogo je napetosti i emocija bilo u ovom duelu, a na kraju je kulminiralo ovime što smo videli.

Nadamo se da se slične stvari više neće ponavljati, jer ovo je samo sport i treba se ponašati u skladu sa time i mlađim generacijama biti za primer!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu.

Poslednje vesti

Povezani članci

2 KOMENTARA

  1. Mi kao nezavisan portal objavili smo sve snimke nemilih scena na KSW 58. Ko je kriv i da li je iko kriv to će da odrede nadležni organi. Nama kao ljubiteljima ovog sporta je izuzetno krivo zbog nemilih scena koje su se dogodile i nadamo se da ih više neće biti. Opet kažem, ko je kriv ne ulazim niti me preterano interesuje, ali kao objektivan portal moram da prenesem svaki detalj koji se dogodio te večeri. Ako pratiš naš rad dobro znaš da podržavamo i navijamo za Uroša, a ne znam gde si video da smo mi napisali da je Uroš kriv za incident?
    Sportski pozdrav

  2. Postovani,

    izmedju ostalog pratim i vas youtube kanal i kako svetsku tako i regionalnu mma scenu.
    Svaka cast za countdown skorasnji!

    Apropo svega toga vrlo je neumesan naslov i tendeciozan i navodi na to da je Uros kriv za incident u KSW-u sto svakako nije slucaj.
    Ne treba biti neki mma strucnjak pa videti da su corbu zakuvali UFD&Ivan&Soldic. Sad sto se vi plasite da se zamerite Dijakovicu i njegovim pulenima to vam ne daje za pravo da bacate ljagu na Urosa i njegov tim ovakvim komentarisanjem, pogotovo sto ste i sami na neki nacin ucestvovali u pripremama samog Urosa. Vrlo jadno Bozo.

    Sta god receno, nista ne daje za pravo Musaevu da se obracuna fizicki i mucki s Urosom, koji s njim nikakvu komunikaciju nije imao nakon meca. Sramota.

    Toliko je toga uradjeno za regionalni mma, toliko je medjusobne saradnje ( ATT dobar primer i Forgi ), pa mi jos vise smeta da gospoda iz Dizeldorfa koji ne barataju niti jednim jezikom unose opet neki nemir na nasoj sceni i prave razdor izmedju Srba i Hrvata.

    Napred Uros, napred svi borci za ovih prostora, nazad propagatori mrznje.

    Sportski pozdrav,
    Marko

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime