Vaso Bakočević najavio povratak u novembru! Da li se sprema revanš?

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Vaso Bakočević je danas obradovao sve svoje pratioce sa lepim vestima nakon snimka magnetne rezonance i ultrazvuka povređene noge.

Vaso Bakočević i Francisco Barrio Croata, FOTO: FNC

Kao što već svi znamo, Vaso je doživeo povredu noge na samom početku meča sa Francisco Barrio Croatom, gde mu je prilikom oslona pukao mišić na stajnoj nozi. Tu je „Psycho“ dokazao da je pravi borac kada je sugerisao sudiji da se borba nastavi i pored strašne povrede. Na kraju nije čak ni tapkao nego ga je Francisco Barrio uspavao i stigao do pobede (i ako mnogi ne priznaju ovo kao pravu pobedu).

Danas je Vaso bio na snimanju na magnetnoj rezonanci i stigli su prvi rezultati. Kako je Bakočević objavio na svom Instagram profilu, gledaćemo ga „brže nego što smo očekivali“ u akciji:

„odrađena magnetna rez i ultrazvuk povređene noge. da vas ne smaram uglavnom oporavak će trajati od 4 do 6 nedelja i biću kao nov, tako da već od novembra u dogovoru sa menadžerom i mojim timom se nadam meču“

Screenshot Instagram

Ono što publika najviše želi i ono što bi bilo „najpoštenije“ je revanš sa Croatom, jer praktično u prvom meču nismo videli ništa i verovatno niko ne želi da se na ovaj načim završi dugogodišnje rivalstvo. Sve u svemu videćemo i saznaćemo uskoro!

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime