Vaso Bakočević predvodi AMC Fight Nights u Moskvi protiv domaćeg borca!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najpopularniji MMA borac na Balkanu Vaso Bakočević dogovorio je novi meč. „Psycho“ će nastupiti na AMC Fight Nights 16. marta u Moskvi.

Vaso Bakočević protiv Alexey Makhna

Bakočević (40-20) će predvoditi event koji se održava u Moskvi 16. marta a za protivnika će imati domaćeg borca Alexey Makhna (24-8). Borba će se održati u kategoriji do 77 kilograma. Zanimljivo je da su Makhno i Bakočević sličnih gabarita i da im je obojici matična kategorija laka.

Alexey Makhno je u nizu od 4 pobede od čega su 3 u jednod od trenutno najboljih svetskih organizacija AMC Fight Nights. U svojoj profesionalnoj karijeri borio se sa dosta dobrih protivnika i ima veliko iskustvo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Vaso Bakočević iza sebe ima pobedu na Bare Knucke „Genesis“ u Poljskoj, gde je slavio nokautom u drugoj rundi. Poslednji MMA nastup imao je u julu kada je izgubio od Ivice Truščeka. Vaso jeveć duže vreme bez borbe (što za njega nije uobičajeno), pa se nadamo da mu je ova pauza prijala. Deluje kao da je Bakočević složio neke stvari u glavi od svog poslednjeg poraza. Očekuje nas zanimljiv duel 16. marta u Moskvi.

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime