VELIKA STVAR ZA SRPSKI MMA: Medić i Rakić nastupaju na istom eventu!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Velika stvar za MMA u Srbiji i na Balkanu. Uroš Medić je konačno saznao kada će imati svoj UFC debi. Medić će se naći na UFC 259 na kojem se bori i Aleksandar Rakić protiv Thiago Santosa.

Aleksandar Rakić i Uroš Medić

UFC 259 se održava 6. marta na još uvek nepoznatoj lokaciji. Uroš će se boriti protiv Aalon Cruza, kao što smo pisali pre nekoliko dana. Aalon Cruz je došao u UFC takođe preko Dana White Contender Series. U UFC oktagonu upisao je jedan meč i doživeo poraz. Medić je neporažen u svojoj MMA karijeri. Iza sebe ima 6 pobeda, svih 6 su došle prekidom. U avgustu mesecu je izborio UFC ugovor preko DWCS, a zbog problema sa povredama nije uspeo da ranije debituje za najbolju svetsku organizaciju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Društvo na ovom eventu će mu praviti najbolji srpski borac Aleksandar Rakić koji će s boriti sa bivšim izazivačem za titulu Thiago Santosom. Rakić je na korak do napada na titulu poluteške kategorije, u slučaju da pobedi Santosa na UFC 259 verovatno bi „Raketu“ mogli da gledamo već krajem ove godine u borbi za titulu UFC šampiona. Upišite 6. mart u svoje podsetnike jer nas očekuje pravi spektakl i istorijski UFC događaj za publiku u Srbiji i na Balkanu. Puno sreće želimo i Aleksandru i Urošu i sa nestrpljenjem očekujemo njihove borbe!

Zapratite TRIANGLE TV na Instagramu i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime