VELIKI PRELAZAK NA POMOLU: Bellator započeo pregovore sa Nate Diazom!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Nate Diaz je pobedom nad Tony Fergusonom odradio svoju poslednju borbu pod ugovorom sa UFC promocijom.

Scott Cooker i Nate Diaz

Diaz je trenutno slobodan po izboru nove sredine, a gotovo da ne postoji borilačka promocija koja ne bi volela da na svom rosteru ima velikog borca i ime kao što je Nate. Na „korak dalje“ se odlučio Bellator koji je započeo pregovore sa Diazom. Potpisom Diaza Bellator bi „udario šamar“ konkurenskoj UFC promociji, prema kojoj Diaz nije krio nezadovoljstvo.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Predsednik Bellator organizacije Scott Cooker je u intervjuu za „BBC Sport“ izjavio kako su započeli pregovore sa Nate Diazom i da imaju „adut“ za potpis Diaza:

„Definitivno smo u pregovorima sa njim. Mi smo ga kontaktirali i znamo da on sad sigurno razgovara sa svima, mislim da je on sad u jako dobroj situaciji. Znam da želi da se boriti protiv Jakea Paula. Znate, Jake se bori protiv Andersona Silva na „Showtime“ PPV eventu koji je i naša matična kuća, tako da tu vidimo odličnu priliku. Nadamo se da ćemo postići dogovor sa Diazom, da barem svoje poslednje MMA mečeve odradi pod Bellatorom. Već smo u pregovorima‘‘

Biće izuzetno zanimljivo videti gde će Nate Diaz nastaviti svoju karijeru. Postoji mnogo opcija i ponuda za Diaza, ali publika bi definitivno volela da vidi još koji njegov MMA nastup.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime