Vlasto Čepo prozvao svog „rivala“ i veliku zvezdu Oktagona za meč u decembru!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Vlasto Čepo (9-2) je danas na svom Instagram profilu prozvao svog velikog rivala i jednu od najvećih zvezda u Oktagon promociji.

Vlasto Čepo

Vlasto Čepo i Matej Penaz su veliki rivali. Njihov meč je otkazivan dva puta. Jednom je zbog pvorede u finalu „Oktagon Undergrounda“ otkazao Matej, dok je drugi put to učinio Vlasto.

Nedavno je zvezda Oktagona Matej Penaz doživeo prvi poraz u Dana White Contender Seriesu, pa je njegov povratak u Oktagon promociju realna opcija.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Čelnici promocije najavili su njegov meč za 3. decembar kada je u planu Oktagon 37. Predsednik promocije Onder Novotny je izjavio kako imaju problem da pronađu protivnika za Penaza, a Vlasto se „samovoljno“ javio da bude njegov naredni protivnik.

Na svom Instagram profilu na šaljiv način je prozvao čelnike Oktagona da mu dozvole da se bori protiv Matej Penaza za kojeg ne mogu da pronađu protivnika. Videćemo krajnji ishod, činjenica je da su Čepo i Penaz dve mlade zvezde i veliki potencijali Češko-Slovačkog MMA sporta i „uzdanice“ Oktagon promocije. Videćemo da li će ih promocija „spojiti“ 3. decembra!

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime