(VIDEO) Argentinski UFC borac odao počast legendarnom Maradoni!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najbolji argentisnki MMA borac Santiago Ponzinibbio odao je počast nedavno preminuloj legendi fudbala Diegu Armandu Maradoni.

Santiago Ponzinibbio odao počast Diegu Maradoni

Jako lep gest Ponzinibbia koji je odao počast svom zemljaku na merenju za sutrašnji nastup. Ponzibibio je tokom suočavanja sa svojim protivnikom Jingliang Li-em razvukao transparend na kojem je bila slika legende fudbala. Naravno i kineski borac je takođe učestovao u ovoj akciji, gde je zajedno sa Ponzibibiom razvio zastavu posvećenu Maradoni.

YouTube player

Santiago Ponzinibbio (27-3) je u nizu od 7 pobeda u UFC-u. Poslednji nastup upisao je još 2018. kada je pobedio Neil Magnya. Jako dobar i kvalitetan borac koji medijski nije „atraktivan“ i često pada u zaborav. Ispred sebe ima opasnog kineza, Jingliang Lia (17-6) koji je nakon 3 pobede poražen od Neil Magnya. Očekuje nas zanimljiv duel u velter kategoriji. Prvi UFc događaj ove godine predvode Max Holloway i Calvin Kattar dok se na programu nalazi i naš Duško Todorović koji će u drugom nastupu napasti drugu pobedu protiv Punahele Soriana. U koliko želite da se kladite na ovaj kao i na sve UFC događaje, možete to uraditi na OKTAGON BET kladionicama po najboljim uslovima.

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime