ŠTETA! Soriano nokautirao Todorovića i naneo mu prvi poraz!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Na veliku žalost srpski UFC borac Duško Todorović doživeo je pvi poraz u svojoj profesionalnoj MMA karijeri.

Punahele Soriano i Duško Todorović, FOTO: Screenshot

Na otvaranju main carda na prvom UFC događaju ove godine, havajčanin Punahele Soriano nokautirao je Duška Todorovića u prvoj rundi. Duško je pokazao lavlje srce, čak je bio spreman i da nastavi borbu, ali je sudija Hearb Dean odlučio da zaustavi borbu.

Todorović je ušao odlično u borbu i pogodio nekoliko puta Soriana koji je od samog početka imao svoj cilj, kao i u svakoj borbi išao je na svoje teške ruke i nokaut. Nekoliko puta je „sačekao“ Duška i čisto ga pogodio, Dušku svaka čast na izdržljivosti i lavljem srcu koje je pokazao u meču. Imao je svoje momente napao je nekoliko puta ozbiljno Soriana, ali ovaj je na kraju bio konkretniji. U jednoj situaciji dok je Todorović bio na podu, napao je nogu Soriana, ali je havajčanin uspeo da se izvuče. Na kraju pobeda Soriana nokautom na našu žalost.

Verujemo da će se Duško vratiti jači i da će ga ovaj poraz dodatno motivisati. Izgubljena bitka ali ne i rat!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

  1. Soriano je išao na sigurno nije pokazao raznovrsnost, osim toga što je srljao sa nokautima, to mu je i potvrđeno time što nije dobio bonus. Mislite o tome. Posrecilo mu se jer je todorovicu bio loš dan, plus sam čuo da je izašao sa ozbiljnom povredom kolena zbog koje nije mogao zadnjih mesec dana ni da spava, kamoli da trenira. Todorović je protiv crnca Towsenda u oktobru dobio bonus. Jel vam to nešto govori?

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime