(VIDEO) Duška Todorovića pregazio auto pred borbu i ozbiljno mu oštetio nogu!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Duško Todorović je ovog vikenda pokazao da je jak pod pritiskom i da je najbolji kada je najteže!

Duško Todorović, FOTO: ufc.com

Druga UFC pobeda za Duška ovog vikenda bi najverovatnije trebala da mu obezbedi novi ugovor u najboljoj svetskoj promociji. Mnogi su stigli do UFC-a, a malo njih se zadržalo i „preživelo“ prvi ugovor u eliti.

Duško Todorović i Maki Pitolo, FOTO: cagesidepress.com

U ovoj borbi Todorović se borio protiv Maki Pitola, pritiska medija i javnosti ali i opasnoj povredi koja ga je zadesila pred sam početak kampa koja nije ni malo naivna i na svu sreću dobro se završilo.

U julu mesecu Duška Todorovića je na Novom Beogradu pregazio automobil dok je prelazio ulicu na pešačkom prelazu. Kada kažemo pregazio, mislimo u bukvalnom smislu te reč. „Thunder“ je o tome prvi put javno progorovio za MMA Junkie:

„Bila je to teška i delikatna situacija. Krajem jula me je pregazio automobil, prešao je preko mene dok sam prelazio ulicu i ozbiljno mi je povredio nogu. Sve se to dogodilo dok sam čekao poziv za naredni meč i znao sam da će mi to otežati pripreme. Kad je ugovor stigao, još uvek nisam trenirao kako treba. Nisam mogao ni da koristim nogu kako treba, pa je ovaj ceo kamp bio sa puno problema. Nisam želeo da pričam o tome. Niko nije znao za to, čak ni moja porodica. Jedino je moja devojka znala kroz šta prolazim“

Duško je otkrio više detalja o celoj situaciji ali i ozbiljnosti povrede:

„Rana mi je skroz zarasla od prilike pre mesec ipo dana. Sada želim da se skroz oporavim da bih bio spreman za sledeću borbu u kojoj ću dati sve od sebe. Bila je to baš teška povreda jer me je čovek prvih par metara bukvalno vukao po betonu, a onda se prednjim točkom popeo na moju nogu. Izašao je iz auta i počeo da viče jesam li dobro, a njegov auto je i dalje bio na mojoj nozi.“

Video koji je objavio MMA Junkie protal je uznemirujućeg sadržaja i nije za one sa „slabim želudcem“. U pitanju je video gde možete videti o kakvoj povredi je reč.

YouTube player

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime