(VIDEO)Dustin Poirier protiv najjačeg čoveka na svetu!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Dustin Poirier iza sebe ima najveću pobedu u svojoj karijeri. U glavnoj borbi večeri na UFC 264 savladao je Conora McGregora.

Poirier nokautirao McGregora

Do duše meč se nije završio onako kako je verovatno Dustin želeo, ali kako kažu pobeda je pobeda i na kraju je bitan samo zvaničan rezultat. Poirier je predhodnih dana glavna tema borilačkih dešavanja, ne samo zbog velike pobede nad McGregorom nego i zbog „sparinga“ sa trenutno najjačim čovekom na planeti, četvorostrukim osvajačem Svetske titule za najjačeg čoveka na svetu, Brian Shaw-om.

Brian Shaw i Dustin Poirier

Na videu ispod možete videti grappling sparing Poiriera i Shawa. Kilaža Dustina Poiriera je od prilike oko 82-85kg dok je Brian Shaw čovek sa preko 150 kilograma. Dustin je pokazao da snaga nije ključan faktor u borbi, te je uspeo da završi na RNC najjačeg čoveka na svetu. Naravno ni Shaw njemu nije ostao dužan i uspeo je nekoliko puta da završi Poiriera, što je svakako realno i fizički očekivano.

Post nema za cilj da umanji Poiriera niti Shawa, već da „laicima“ prikaže da snaga i mišići nisu uvek najbitniji faktor, pogotovo u borilačkom sportu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju svakodnevno! 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime