(VIDEO) MMA Borci spasili staricu i policajca u terorističkom napadu u Beču. Jedan poznat domaćoj publici!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Dvojica MMA boraca turskog porekla koji žive i treniraju u Beču juče su učinili veliko delo i spasili jednu staricu i policajca sigurne smrti, tokom terorističkog napada koji se sinoć dogodio u Beču.

Mikail Ozen i Recep Gltekin

Na video snimku se vidi kako Mikail Ozen i Redžep Gultekin viču na turskom jeziku „u zaklon“ i spašavaju policajca dok su iznad njihovih glava leteli meci.

Starica je išla ka mestu gde je izbio okršaj, pešice. Kada smo je videli zaustavili smo je i odveli niz stepenice. Odveli smo je na bezbedno. Onda smo se vratili na stanicu, video sam ranjenog policajca“ rekao je Mikail Ozen

U tom trenutku je policija već jurila ka stanici. Jedan napadač uspeo je da zaustavi juriš trojice oficira, od kojih je jedan ranjen.

Otišli smo ka kordonu policije i rekli im sve o teroristima, jedan je imao maramu oko glave i pušku. Bili su samo pet metara udaljeni od nas!

Mikail Ozen (1-2) poznat je domaćoj publici po borbi sa Aleksandrom Jankovićem na Vendeti 12 u Beču 2017 godine. Janković je pobedio Ozena gušenjem u prvoj rundi a to je bio i njegov ulazak u oktagon. Drugo heroj Redžep Gultekin je imao amatersku MMA karijeru ali nije debitovao u profesionalnoj borbi. Svaka čast momcima na ovako velikom potezu i gestu i što predstavljaju naš sport na najbolji mogući način.

YouTube player

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime