Kladionice dale veliku prednost Adesanyi u odnosu na Blachowicza!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC želi da organizuje „super fight“ gde će se boriti šampion srednje kategorije Israel Adesanya i šampion poluteške kategorije Jan Blachowicz. Borba će biti za titulu šampiona poluteške kategorije a poljak će svoj pojas po prvi put braniti protiv šampiona srednje kategorije.

Israel Adesanya i Jan Blachowicz

Svetske kladionice i bookmakeri već su odredili kvote za ovaj dvoboj, a kao velikog favorita vide Israela Adesanyu. Keficijent kvote na šampiona srednje kategorije iznosi 1,40 dok je na Jlachowicza čak 3,10. I ako je po prilično „lakši“ i dolazi u kategoriju iznad, „The Last Stylebender“ je apsolutni favorit u ovom meču, bar po kladionicama.

Jan Blachowicz proživljava borilačku mladost. U nizu je od 4 pobede a u poslednjih 9 nastupa upisao je čak 8 pobeda. U jednom trenutku Blachowicz je bio blizu otkaza u UFC organizaciji kada je u 5 mečeva ostvario samo jednu pobedu i to onu protiv Igora Pokrajca u Zagrebu. Jan je pokazao da zna da se nosi sa pritiskom i bio najbolji kada je bilo najteže. Danas je šampion poluteške kategorije i prvi borac koji je šampion u poslendjih 10 godina a da to nisu Jon Jones ili Daniel Cormier.

Israel Adesanya je i dalje neporažen i aktuelni šampin srednje kategorije. Retko ko je očekivao da će nakon prelazka iz kikboksa u MMA imati ovako dobar rezultat. Adesanya je neporaženi UFC šampion sa skorom od 20:0, a posebno javnost ostavalja bez teksta na kojin način i sa kakvom lakoćom pobeđuje svoje protivnike. Biće zanimljivo videti ga protiv Blachowicza koji je po prilično veći i teži od njega.

Zapratite TRIANGLE TV na Instagramu i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Kome dajete prednost u ovom meču?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime