(VIDEO) Nemkov BRUTALNIM nokautom nad Baderom postaje novi Bellator šampion!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Završen je  odlični Bellatorov 242 događaj gde smo dobili novog šampiona poluteške kateogrije. Glavni meč bio je upravo za titulu u poluteškoj gde su se sastali Ryan Bader i Vadim Nemkov. Ruski borac je fantastičnim high kickom nokautirao Badera i prekinuo njegovu dominaciju.

Vadim Nemkov nokautirao Ryan Badera

Vadim Nemkov je od početka borbe krenuo agresivno i stavio do znanja Baderu da nema šta da traži sa njim na nogama. Nemkov je izuzetno napredovao a to se videlo na njegovoj tehnici i kondiciji. Pravio je probleme celu rundu šampionu, uspeo je Bader da sruši Nemkova pred kraj runde, ali se Rus podigao jako brzo i slobodno možemo reći šokirao sve pa čak i Badera.

Druga runda koja se ispostavila kobno za Badera, kreće isto. Nemkov kreće agresivno od samoga starta. trenutak koji je obeležio meč je perfektini hihg kick koji se seo tačno na glavu Badera i poslao ga na pod. Nemkov je sa serijom jakih udaraca završio borbu i postao novi Bellator šampion poluteške kategorije. Ryan Bader ostaje bez pojasa poluteške kateogrije u kojoj je bio predominantan več neko vreme. Bader je trenutno aktuelni šampion teške kategorije.

Biće zanimljivo protiv koga će Bader braniti pojas teške kateogirje, možda čak i protiv sparing partnera Vadima Nemkova, momka koji je na jučerašnjem eventu pobedio Roy Nelsona a on se zove Valentin Moldavsky. Jedan od najvećih Ruskih potencijala u teškoj kategoriji.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Vadim Nemkov je noćas odradio fantastičan meč i pobedio Ryan Bafera i postao novi Bellator šampion poluteške kategorije. Vrhunski nokaut. Ko je sledeći za Nemkova❓

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv) дана

Bellator 242 rezultati:

Vadim Nemkov def. Ryan Bader – TKO (R2 3:02)
Julia Budd def. Jessica Miele – jednoglasna sudijska odluka
Valentin Moldavsky def. Roy Nelson – jednoglasna sudijska odluka
John Salter def. Andrew Kapel – SUB (R3 3:11)

Yaroslav Amosov def. Mark Lemminger – TKO (R1 5:00)
Sidney Outlaw def. Adam Piccolotti – podeljena sudijska odluka
Josh Hill def. Érik Pérez – jednoglasna sudijska odluka
Weber Almeida def. Salim Mukhidinov – TKO (R1 3:57)
John de Jesus def. Vladyslav Parubchenko – jednoglasna sudijska odluka
Chris Gonzalez def. Vladimir Tokov – podeljena sudijska odluka
Lucas Brennan def. Will Smith – TKO (R2 4:14)

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime