(VIDEO) NEVEROVATNO! Borac otkazao borbu tokom ulaska u oktagon!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Nesvakidašnja scena dogodila se na poslednjem UFC događaju koji su predvodili teškaši Derrick Lewis i Curtis Blaydes.

Chas Skelly, FOTO: MMA Junkie

Prvi put u istoriji UFC organizacije borba je otkazana dok je jedan borac bio u oktagonu i čekao svog protivnika da izađe. Ovo zvuči stvarno ludo i neverovatno. U pitanju su borci perolake kategorije Chas Skelly i  Jamal Emmers. Skelly je borac koji je bio u crvenom uglu i koji je prvi ušao u oktagon. Dok je čekao svog protivnika da uđe u oktagon dobio je informaciju da se Emmers povredio pri samom kretanju ka oktagonu kada se istezao.

Jamal Emmers je neposredno pred „walkout“ prema oktagonu tokom istezanja osetio grč i bol u leđima, koji ga je blokirao. Nekoliko minuta pre toga svi koji prate UFC organizaciju na Instagramu mogli su da vide na Instagram Story objavi kako se Emmers zagreva i da je on sledeći na redu. MMA je još jednom dokazao koliko je nepredvidiv sport i kakvi sve faktori umeju da odluče o sudbini borbe.

Lekari su odmah intervenisali, ali nisu imali šta drugo da urade osim da otkažu ovaj nastup. Zaista neverovatna scena. Chas Skelly nije imao apsolutno nikakvog izbora, prihvatio je ovu situaciju ali je u intervjuu zatražio bonus za pobedu. UFC planira da ovaj duel održi na nekom od narednih događaja. ali čeka se potvrda o zdravrstvenom stanju Jamal Emmersa.

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ESPN MMA (@espnmma)

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime