(VIDEO) Proglasili ga pobednikom ali on misli da nije trebao da pobedi!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Retko smo imali priliku da vidimo ovako iskren i sportski potez. Kao što znamo, neporaženi KSW šampion Mateusz Gamrot borio se protiv Guram Kutaleadzea na sinoćnjem UFC Fight Night 180.

Guram Kutaleadze i Mateusz Gamrot

Definitivno najbolja borba večeri. 3 runde visokog intenziteta sa puno akcije i dobrih razmena. Sudije su na kraju pobedu dodelile Gruzijskom borcu Kutaleadzeu podeljenom odlukom, ali sam Kutaleadze smatra kako je njegov protivnik bio bolji i da je trebao on da odnese pobedu, čak je to rekao u intervjuu unutar oktagona:

Ovo nije moja borba, ja sam iskren čovek i ja i moj protivnik smo radili vredno. Imao je mnogo više rušenja, žao mi je što ovo govorim ali ovo nije bila moja borba. Gamrot brate, ti si pravi ratnik, hvala ti puno. Ovo je tvoja borba!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Rare to see this kind of honesty after a win. Respect to @guram_dze. I also scored it 29-28 for @mateusz_gamrot. Best fight on the card. (📽 @espnmma)

Објава коју дели Ariel Helwani (@arielhelwani) дана

Guram Kutaleadze je prihvatio ovaj meč na manje od dve nedelje nakon održavanja istog, kao zamena za povređenog Magomeda Mustafaeva. Gruzijac je na svom UFC debiju pobedio do sada neporaženog Mateusza Gamrota, ali njegov iskreni gest će se prepričavati još dugo vremena. Svaka čast na ovako sportskom gestu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime