Korean Zombie nakon poraza: „Ja sam budala, ne sećam se poslednjih rundi!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Chan Jung Sung poznatiji kao „Korean Zombie“ nije opravdao ulogu favorita na predhodnom UFC Fight Night 180. Bolji od Sunga bio je Brian Ortega koji je iznenadio ceo svet svojom dominacijom. Zanimljivo da je Ortega dominirao u borbi na nogama, što je inače Zombievo oružje. Zombie je na svom instagram profilu objasnio da se praktično ni ne seća poslednje 3 runde:

Brian Ortega def. Chan Sung Jung

Ne sjćam se treće, četvrte i pete runde. Ne mogu da se setim, ali zanimljivo mi je da gledam na koji sam se način borio, haha. Moram shvatiti zašto mi se to događa. Da, ja sam budala. Ortega je bio jako dobar, a ja se osećam osramoćen onime što sam uradio.

Bio sam svestan tek kad je ostalo još minut poslednje runde. Bio je kraj pete runde, a ja sam mislio da nakon ovoga treba krenuti četvrta. Dakle, runde 3, 4 i 5 bile su jednostavno… borba. Dobro sam se pripremio, ali nešto nije bilo dobro.Sledeći put moram bolje da se spremim za treću rundu. Dobro sam sad, samo imam taj neki osećaj krivice. Žao mi je ljudi!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

5라운드 1분쯤 남았을때 정신이 돌아왔다. 그래서 5라운드 끝났을땐 4라운드가 시작하는지 알았다.ㅋㅋ😂😂 3,4,5라운드는 그냥..싸웠다. 분명 사우스포로 나올걸 예상하고 있었고 준비도 많이 했고 에디코치님도 주문을 제대로 했는데.. 체육관 왼손잡이선수들 괴롭히기 기술을 쓰고있네..😂그냥 이게 너무 신기하다… 원랜 이런 경우에 병원에서 정신차리는데..하하 만약 다시 시합하게 된다면 이제는 3라운드 시합을 준비하고 싶다. #이제진짜괜찮아요 #비난조롱도괜찮아요 #하하하 #한명한테만많이미안함

Објава коју дели 정찬성 (@koreanzombiemma) дана

Ovim porazom Chang Sung Jun je propustio priliku da bude sledeći izazivač. Dana White je izjavio da bi pobednik ovog meča vrlo lako mogao da bude sledeći izazivač Aleander Volkanovskom za titulu UFC prvaka perolake kategorije. Biće zanimljivo videti „novog“ Briana Ortegu.

ZAPRATITE TRIANGLE TV NA INSTAGRAMU I BUDITE U TOKU SA DEŠAVANJIMA U MMA SVETU!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime