(VIDEO) Stefan Negucić je u odličnoj formi posle teške povrede!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Stefan Negucić (7-0) važio je za jednog od najvećih talenata u ovom delu Evrope kada je u pitanju MMA. Jako rano je ušao u profesionalne vode i napravio respektabilan niz pobeda bez poraza. U svojih 7 pobeda, pala su imena poput: Miloša Janičića, Vladimira Prodanovića, Ivana Vladimira i Daniel Wolaka.

Poslednji meč radio je 25.11.2017 protiv Vladimira Prodanovića na Megdanu 2. Pobednik tog meča dobio je ugovor sa FFC promocijom i nastup u Las Vegasu, do kojeg na žalost nije došlo zbog administrativnih problema. Nakon toga kreće težak period u Stefanovoj karijeri. Zadobio je tešku povredu ramena, čak je morao i da ide na operaciju. Ono što je najveći problem, je dugačak oporavak koji je zahtevala ta opeacija.

Već neko vreme Stefan Negucić je u treningu, danas je njegov trener Ivan Đorđević objavio snimak gde zajedno on i Stefan rade na fokuserima. Po snimku se može videti da je Negucić u odličnoj formi, a kako kaže njegov trener Ivan, Stefan trenutno nije ni na 40% svojih realnih mogućnosti i uskoro ćemo uživati u njegovim agresivnim borbama kao što nas je navikao.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Mnogo je obećavao, bio je jedan od najvećih mladih talenata, gazio je sve pred sobom, a onda se desila mnogo teška povreda koja ga je zaustavila u napredovanju ka najvećim organizacijama. Nakon izuzetno složene operacije ramena i gotovo tri godine pauze polako počinje da liči na ono što smo navikli, mada smo čak i mi koji smo trenirali sa njim pomalo zaboravili koliko on zaista može. Trenutno nije ni na 40% svojih realnih mogućnosti, ali uz malo sreće i dobar rad, uskoro ćemo uživati u njegovim, kao što smo navikli, veoma agresivnim borbama. @stefan.mma.negucic #mma #boxing #speed #drills #abagym #ahilej #champions

Објава коју дели Ivan Djordjevic (@ivandjordjevicicko) дана

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime