(VIDEO) Veliki skandal na Khabibovom merenju, da li je stvarno prošao vagu?

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Velika prašina podigla se oko jučerašnjeg merenja boraca za UFC 254 koji se održava večeras. Glavni akter je Khabib Nurmagomedov koji se pojavio prvi na merenju vidno iscrpljen. Veliki skandal dogodio se kada je ruski borac stao na vagu, a mnogi smatraju kako Khabib uopšte nije postigao odgovaraćuju veličinu. Javno je to podelio i poznati svetski nutricionista Mike Dolce koji je snimio video povodom ove situacije:

Khabib Nurmagomedov na merenju

Nešto vrlo uznemirujuće se dogodilo na merenju za UFC 254. Šta se to dogodilo? Kad je Khabib stao na vagu, službena osoba je ili zbog svoje nesposobnosti ili namerno napravila veliku, možda desetine miliona dolara skupu grešku. Nažalost po mom stručnom mišljenju, ne verujem da je Khabib u tom pokušaju bio tačan. E sada, Khabib je bio prvi na vagi i imao bi vremena da skine višak da je za to bio fizički sposoban, ali kada pogledate govor njegovog tela… Objasniću vam u videu zašto to možda ne bi mogao da učini.

Poznati svetski nutricionista koji radi sa mnogim MMA borcima je izjavio da je osoba koja je u tom trenutku bila zadužena za merenje boraca odreagovala previše brzo i nije dozvolila da se vaga zaustavi na određenoj težini:

Pogledajte kako je poluga u uzlaznoj putanji, a mora da se uravnotežiti. Ide prema gore. To znači da je težak, a (službena osoba) ga pomera u stranu u trenutku dok se još uvek podiže. Nije se odbila i nije se stabilizovala na centru. To nije pravilno!

Pogledajte video na OVOM LINKU i sami zaključite.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime